Chicco Antibakteriális melltartóbetét abszorbenssel 30db (eldobható)

Chicco Antibakteriális melltartóbetét abszorbenssel 30db (eldobható)
1 430 Ft
  • Az antibakteriális: melltartóbetétek a legnagyobb biztonságot nyújtják. A különleges antibakteriális hatású szálak garantálja Önnek, hogy a baktériumok nem sokasodnak el a melltartóbetétben, garantált a különleges védőhatás.

 

  • A szuperabszorbens: golyócskák kocsonyás anyaggá kötik a tejet, a betét nem ázik át, a bőrrel érintkező felület száraz marad, nem okoz zavaró érzést.

 

  • Gazdaságos: Egy darab melltartóbetét kb. fél deci tejet képes felfogni, ennyi tej két szoptatás között nagyon kevés nőnek folyik ki a melléből. Gazdaságos és biztonságos melltartóbetét.

 

  • Láthatatlan: Nem látszik át a ruhán, nem ázik át, így maximális a kényelem. A vékony betét láthatatlan a ruha alatt, a ragasztócsík segít a melltartóba illeszteni, hogy ne csússzon el.
Részletek

Használata rendkívül fontos:

  • A szoptatás alatt, mindenek előtt a kezdeti érzékeny időszakban, a mellbőrön keletkező apró repedések fájdalmassá és nehézkessé tehetik a szoptatás, ezért fontos a különleges ápolás és odafigyelés, és a higiénia, a baktériumok elszaporodásának megelőzése.
Adatok
Cikkszám
504100
Tömeg
100 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!